• NEXUS6
    #55
    Igen, ez egy szarkasztikus megfogalmazása annak, amit a méregzöldek csupa rózsaszín jelzővel szoktak leírni. Szubjektív? Igen! Van benne egyfajta csúsztatás? Igen! Van benne igazság is? Persze!
    De ezzel csak arra világít rá, hogy ha a negatív szavakat kicseréled, akkor kapsz egy tündibündi, bármelyik méregzöld portálra feltehető kis irományt, ami ezexerint ugyan annyira szubjektív, és pontatlan, mint ez, hiszen jóformán csak a jelzőket cseréled ki.

    És csak vegyük észre azt is, hogy a nácik, vagy épp Churchill a mérhetetlenül primiív-szocio-darwinizmusában találták meg emberek milliói kiirtásának indokát, amolyan "csak egy maradhat" elven. Hitler ráadásul még tündibündi vega is volt.

    Az a gáz, hogy az igazi emberi értékek, mint szeretet, humanizmus, önfeláldozás, felelősség vállalás, erő félresöpörhetőek amint valami szuperzöld csákó megjelenik, mert valahogy az emberek fejében sikerül elültetni azt, hogy mindennél jobban törödjenek, mint egymással és ennek a rendszerét most zöld mozgalmakra építik, de lényegüket tekintve sokszor csak a fent említett leegyszerűsített (ezért hamis) darwinista világkép van mögötte.