• RedRiot
    Kipróbáltam az új DLC új helyszínét, Skóciát.
    Ha valaki szereti a "száguldunk és félünk" típusú pályákat, akkor annak ez is tetszeni fog. A fő jellemző hogy sok a közvetlenül az út mellett lévő tereptárgy - sziklák, farakások, mély árok, hidak, stb. - ezért ha nem elég precíz az ember rögtön szinte mindig jön a büntetés. Ilyen téren kicsit "görögös", de itt több a gyors, 180 fölötti szakasz, és simább az útfelület. Ugrató relatíve kevesebb van mint pl. a finn pályákon.
    Összességében véve technikásak, tömények a skót szakaszok, folyamatosan gépészkedni kell és a navigátornak be sem áll a szája, hadar végig mintha valami aukciót vezetne. :)
    Más tartalmát (autók, Colin McRae küldetések) még nem próbáltam, egyelőre az új helyszínnel szórakozom.

Más: akciós volt 1-2 hónapja Xboxon a WRC8. Kapott pár jó kritikát, talán itt is olvastam róla jókat, hát megvettem. Nem kellett volna! Komoly hogy ez a gagyi valami a hivatalos WRC játék? Ilyen szintetikus, esetlen fizikára azért nem számítottam. A legrosszabbak az ugratók: olyan érzés mintha az autó átlebegne rajtuk. Néztem visszajátszásban a földet éréseket: semmi berugózás, semmi nyekkenés, csak megy tovább az autó simán oszt' heló. A pályák vonalvezetése elég jó, változatosnak tűntek de a maga grafika elmarad a DR-től, a bevilágítás nagyon primitív, steril érzetet kelt. A játékélmény nyomába sem ér a DR 2.0-nak.