Hatalmas problémával fordulok most Hozzátok! A tört verzió kipróbálása után úgy döntöttem megveszem a játékot, tehát kb 1 hónapja beruháztam rá. A nyáron összeraktam egy viszonylag jó konfigurációt is, hogy biztosan zökkenőmentes legyen minden.
CPU: i7 4790K
GPU: 960 GTX
RAM: 8GB
HDD: 4 TB
Szóval - elvileg - tényleg mindennek működnie kellene, de nem indul el. Az ikonra kattintás után instant nem történik semmi. Már újratelepítettem a gépet 5-6 alkalommal a probléma megoldásának érdekében (ezzel együtt a játékot is). Próbáltam különböző oprendszereket, driverrel, driverek feltelepítése nélkül, a probléma ugyanaz. Már töröltem steam mappát, meg már minden logikus lépést megtettem, hogy megoldjam, de eddig semmi. Ha kaptam is hibaüzenetet, akkor nem olyat amire lenne megoldás (DiRT Rally működése leállt, a részletekben mindig más van feltüntetve, egyszer a steam_api.dll, egyszer a drt.exe; ezen kívül volt még felvillanó DiRT Rally logó, de aztán semmi). Kompatibilitási beállítások nem segítenek, a rendszergazdaként való indítás se... Már próbáltam a régi gépemről is átmásolni és felülírni a steam-es file-okat, vagy épp a játék mappát, de nem sikerült. A tört verzióból is mindent letöröltem, hátha beette magát valamibe, de már regeditbe se találtam semmit. Most már teljesen tanácstalan vagyok. Ha találkoztatok hasonlóval, kérlek segítsetek!