• matatom
    #38
    Két dolog ami nem a trollkodással függ össze hanem olyan amire még nem válaszoltam, vagy most vetetted fel ezért megválaszolm.

    1. "Megkerdezik toled, hogy vajon milyen fejlodest hoznak a sciptek a weblapokon, jon a kamuzas, hogy mutatok olyan oldalt, amin sok a gif. Megkerdezem megegszer, vaasz nuku."
    Gondolom elsikottam felette, mindenre nem tudok válaszolni, mert így is sok lenne. A scripteknek köszönhetöen a weboldalak dinamikusabbak, animáltabbak, esztétikusabbak, és interktívabbak, lehetséges lett a muldimédia, játékok és millió egy interaktív alkalmazás futtatása köszönve nekik. Ezek jórésze a HTML5-ig szinte elképzelhetetlenek voltak javascript és flash nélkül. Szerinted a cél könyvszerü szövegek megjelenítése a weben, vagy a 90-es évek weblapjai a jók? Ne is válazolj, tudom az volt a jó, ma már minden csak felesleges eyecandy. Gonolom te még mindig assemblyben programozol (vagy binárisban pötyögsz?), így minden sallang, ami több mint egy monokróm monitoron megjelenö szöveg. Használj Lynxt böngészésre, az tuti jól fog menni a 100 éves CD-t pörgetö 13 éves gépeden.

    A többi amit írtál, annak semmi köze az eredeti témához, csak trollkodás, mivel ügyesen kevered a féligazságot, és tereled a témát. Ügyes troll vagy, de csak a témára válaszolnék, azt meg már megtettem.

    2. "40 eve foglalkozok szamitastechnikaval"
    És, akkor hogy a fenében lehetsz ekkora kókler, vagy valami viszket, hogy trollá váltál? Valami nagyon nem stimmel az egóddal.