• matatom
    #35
    Folyamatosan kerülöd az igazat, és csúsztatsz. Azt állítod hogy ne mondok igazat, miközben pont arról nem írsz, vagy szörmentén emítve hazudsz róla. Neked kéne visszaolvasni.

    "Zombigepek az XPtol vannak? Hol, melyik almodban?"
    Kiforgatod a szavaim. zombi gép XP-böl támogatás híján könnyen lesz varázsolható, mert a megszünö support azt jelenti, hogy a biztonsági hibák nem lesznek javítva. Ezt imádják a hackerek kihasználni, és az bármilyen javítatlan szoftver esetében igaz. Ha nem látod ez az egylépéses ok-okozati viszonyt, akkor problémák vannak a felfogóképességeddel. Egy 5 évvel ezelötti példa az álmomból (pedig akkor még volt support): A zombie network is spreading thanks to an old bug residing in Windows XP.


    "Nem volt a CD 100 evre tervezve ?"
    "gold-based CD-Rs do not suffer from this problem. Manufacturers have estimated that the longevity of gold-based CD-Rs to be as high as 100 years"
    Ja, igen azok a CD-k nem a tömegpiacra keészültek és egy vagyonba kerültek. Mint mondtam, ma is jó pénzért kapsz tartós technológiát. A 100 év meg sima marketing, mert ez csak 100 év tudja bizonyítani. Ja, hogy kérem van aki a marketingnek bedöl?
    Egy Makros-Nádas poén jut eszembe:
    A rözsét vivö gonosz, rút boszorka azt mondja a lovagnak, hogy ha megdugja, akkor reggelre gyönyörüszép királykisasszony lesz belöle. Reggelre anyóka csúfabb lett mint valaha. A lovag kérdöre vonja. Mire anyóka:
    - Hány éves vagy te herceg?
    - 27 - mondja a lovag
    - És még hiszel a mesékben?
    Szóval jelentkezz, ha lesz egy 100 éves CD-d, amit használtál is (nem atombunkerben lefagyasztva tárolsz, mint bizonyára az SLC-s SSD-id szoktad), és akkor majd folytatjuk ezt a hülye vitát.


    "Nezzunk meg egy SSD gyartasi technologiat. SLC, MLC, TLC mond valamit neked ? Irasi ciklusok szama, hogy csokken a regitol az uj technologiaig (100k to 3k to 1k)? CD,DVD eloallitasokrol, hogyan csokkent a 100 eves biztonsagos adattarolasi megoldas 10 evre ?"

    Mond-e valamit? Lehet hogy elöbb hallotam, és többet köpködtem a váltásoknál, mint te. Nos annyit benéztem (no képzeld, én el tudom ismerni ha hibázom), hogy nem az SSD-nek, hanem a korábbi HDD-nek tulajdonítottam a 100000 írást. Dehát annál tutibb a dolog, ha én a még korábbi és szerinted még tutibb, tartósabb technológiával kevertem, nem? Mert minél régebbi technológia, annál tarósabb, ugye? Az más dolog hogy azok az öreg HDD-k amiket emlegettem tényleg fél vagy egy évalatt rendszeresen döglöttek, holott. Eredetileg 13 éves gépet emlegettünk, aztán most már 10 évest, hogy hoppá SSD-kel vagdalózzunk hirtelen. Szóval megint belekötöttél abba hogy az öreg, 13 éves gépet cserélni kell, hogy SSD-kel példálózz, amit korábban meg sem emítettem. Amúgy SLC SSD-t is vehetsz ma is jó pénzért. Ja, hogy ha bóvlit veszel "occóé'" az szar? Persze, csak ennek nincs köze a az öreg harverhez.

    Összefoglalom a kedvedért hogy te is megértsd.
    Kevered az öreg hardver fogalmát az öreg hardver technológia fogalmával! Fogalomzavarban vagy! (De leginkább szándékosan csúsztatsz.)
    Szóval ne okoskodj nekem, nem ma jöttem le a falvédöröl, hanem hülyítst a tapasztalatlanokat.
    Utoljára szerkesztette: matatom, 2015.04.21. 18:52:53