• matatom
    "Az összes feladatok 99%-a tökéletesen elvégezhető az XP-s gépeken is. Kiváltképp a netezés. Persze mindent megtesznek, hogy ne lehessen még netezni se, még ahhoz is új winfost kelljen venni. Évente, lehetőleg."

Ha folytatnám a gondolatmeneted, akkor eljuthatok addig a megállapodásig, hogy táblázatokat lúdtollal tintába mártva petróleumlámpa fényénél is lehet készíteni, sőt a hétköznapi számításokat újjal és abakusszal is el lehet végezni. Senki sem mondta, hogy évente kell Windowst venni, csak azt hogy nem a példa szerinit 13 évente, és a hardvert sem. A kulcsszó a racionalitás. Netezni pedig nem lehet rendesen egy öreg gépen, amennyiben egy manapság készült weboldalt nézel és nem 10 évvel ezelőttieket. A 99%-hoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy akkor kívánok számodra kellemes videó- vagy képszerkesztést napi szinten egy 13 éves gépen, vagy mondjuk csak 4-5 komolyabb alkalmazás párhuzamos futtatását.

"Valaki azt írta, hogy a mini monitor tönkreteszi a szemet... ezen majd lefordultam a székről! Mert a hülyegyerek-telefonok 6x8 cm-es képernyőjén netezni az az igazi."

Nos ezt én írtam. Te pedig jó trollként kiforgattatod a szavaim, mivel egy szóval sem mondtam, hogy 6x8cm-es mobiltelefon kijelzőn kell az irodai munkát végezni. Tipukus csúsztatás amit művelsz. Amúgy meg minek neked olyan modern technológia, mint a szék, amiről aztán lefordulsz és megütöd magad. Az üléshez pont elég a segged meg a föld, nem? A rohadt bútorgyártó maffiát minek gazdagítani ugye!?

Jó étvágyat troll úr!