CairoJack#18
Az első Apple Watch prezi óta mondom, hogy rohad nagy bukta lesz. Mint az MS Surface tabletje. Semmire nem jó, kompromisszum hegyek, ha a Surface volt a "vezetékes tablet" akkor ez a fél napos üzemidővel a "vezetékes óra" lesz.
Túl sok teljesen felesleges és értelmetlen funkció belezsúfolva egy ronda és mocsok drága eszközbe.
Pulzusmérés: Haha. Bizonyított, hogy ezekben a cuccokban abszolút pontatlanok és megbízhatatlanok a szenzorok (az eddigi összes hasonló kütyüben azok voltak), és még ha sikerül is egy jó megoldást beválasztani az Watch-ba, az is csak akkor fog működni, ha atom szorosra húzod a pántot. Ami egész nap... köhöm... kényelmetlen.
Arról már nem is beszélek, hogy akinek a pulzusmérő funkció KELL (mert valamiért szükséges) az nem Apple Watchot fog vanni 300+ ezerért, hanem 20 ezerért egy dedikált sport/orvosi okos karpántot. Szeva. Mindenki másnak a "gizda" faktor miatt fog kelleni, de ez szerintem hamar "looser" faktorba fog átcsapni. Én legalábbis biztosan telibe röhögöm azokat, akik ilyet vesznek. Nem azért mert irigy szemét, troll vagyok, hanem mert az említett népesség 99%-ára igaz lesz, hogy jóval több a pénze, mint az esze. A maradék 1%-nál valami ész érvvel is meg lehet indokolni, hogy miért van VALÓBAN szüksége Apple Watch-ra. Ők lesznek a szabályt erősítő kivételek. Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.04.14. 18:41:39