• halgatyó
    #17
    A halálbüntetés ellenzésével 3 súlyos probléma van.

    1.) A tévedés esélyére hivatkoznak. Csakhogy ez az esély a börtönbüntetés estében is megvan!
    Sőt, mivel a börtönbüntetés egyesek (az erősen "liberális" túlsúlyú törvényhozó és alkalmazó társaságok) számára sokkal jelentéktelenebb, mint a halál, KEVÉSBÉ GONDOSAN fognak eljárni a nyomozástól az itélethozatalig, mint azt a végleges halálbüntetés esetében tennék.
    Vagyis a tévedés esélye a börtönbüntetés esetén nagyobb.
    Az egy HAZUG, ÁLSÁGOS HIVATKOZÁS, hogy mód van az utólagos korrekcióra!
    Gyakorlatilag NINCS mód, annak (a többségnek) akinek nincsenek gazdag rokonai, akik perújrafelvételek sorát indítanák, akiknek nincs pénzük sztárügyvédekre és sajtócikkekre, amelyekkel még a bűnöst is tisztára lehet sikálni utólag, és ki lehet hozni a börtönből.
    Az egyszerű ember bizony ott fog elrohadni a börtönben. (miközben 100-szor annyit szenved, mint a gyilkos szemét kemény bűnözők!!!!! Erről fog szólni a 2. pont)

    2.) Van egy régi mondás: ha ketten teszik ugyanazt, az nem ugyanaz. Visszafelé is igaz: ha két emberrel tesszük látszólag ugyanazt, az nem ugyanaz!
    A börtön bizonyos embereknek NEM KOMOLY BÜNTETÉS, visszatartó hatása nincs! Pont azok a búnözők röhögik ki a börtönt, akiktől leginkább meg kellene szabadítani a társadalmat. Az a szemét, aki már sokszor ült, enyhén buzi, megtalálja ott bent is a társakat, a rongy őrség meg nem foglalkozik azzal, hogy mit csinálnak egymással a cellában.
    Döbbenetes különbség van a börtönbüntetés súlyosságában ember és ember között!
    Ebbe az ál-liberális szemetek, a tisztesség és az emberiesség gyilkosai nem HAJLANDÓAK még csak belegondolni sem.

    3.) A halálbüntetés erőteljes ellenzése és megszüntetése EGY VÉGTELENÜL GYŰLÖLETES RENDSZER TERMÉKE. EGY OLYAN KORSZAKÉ, amely a sárba tiporja a dolgozó becsületes kisembert, és a bűnözőket védi, támogatja, szaporítja. Egy korszaké, amely adósrabszolgaságba dönti az országokat, népeket, embereket, egy korszaké, amely "nemzetközi" (valójában nemzetek feletti) diktatúra-bíróságokkal dirigálja a gyalázatot a nemzetállamok nyakába: felmentést és menedéskjogot ad a zámolyi gyilkosoknak, kártérítést ad a nokiás dobozos sikkasztónak, miközben Magyarország korruptságáról értekező szemetet küldenek ide követi munkakörbe...
    Egy olyan rendszeré, amely minden fronton (lehetetlen itt felsorolni) pusztít, rombol, hazudik.
    Ezt észre kellene vennie mindenkinek. A halálbüntetés eltörlésének ugyanis SEMMI KÖZE A HUMÁNUMHOZ! Hazugság az egész, mint minden ebben a rongy rendszerben.
    A halálbüntetés eltörlése csupán része az általános pusztítási, bűnözővédelmi folyamatoknak.