Papichulo#41
A terkep 1959-re vonatkozik, elvegre errol az evtizedrol beszelunk es en meg mindig azt probalom alatamasztani, hogy nem volt semmilyen hatalmas elmozdulas az europai erok aranyaiban 1961-ben, ugyanis mar evekkel ezelott megszunt a sokszoros soviet tulero es a NATO oldalon levo sokezres nuklearis arzenal is boven eleg lett volna egy WP lerohanas megallitasara.
Azt meg mindig nem ertem, hogy te miert kozvetlenul a fronton szetszortan harcolo csapatok ellen akarnad bevetni az atomfegyvereket. Ne gondold, hogy a NATO tabornokok ennyire imbecilek lettek volna! Mint korabban is mondtam, ezeket a fontosabb vasuti/autopalya csomopontok, hidak, uzemanyag-/loszerraktarak, csapatkoncentraciok, repterek, stb... ellen alkalmaztak volna. A nuklearis fallout kovetkezteben raadasul a helyreallitas/ujraepites is borzasztoan nehez lett volna, lehet, hogy csak napokig/hetekig, de ezek olyan napok/hetek ahol ott nem fog semmilyen hadianyag athaladni, ergo megall a tamadas.
ps: A NATO es WP szovetsegeket nem feltetlenul a konkret, m.egalakult szervezetre ertem, csak igy probaltam a feleket csoportositani Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.04.09. 15:24:09