• caius marius
    #7
    Szerintem meg nem kár. Baszódjon meg az összes adatgyűjtögető köcsög!
    Mikor értitek már meg végre, hogy nem az a lényeg, hogy van e takargatni valód?
    Kérdem én ha van akkor, nem takargathatom?
    Mi a faszom köze van egy tetves amcsi cégnek ahhoz, hogy én mikor mit nézek és hogy éppen honnan nézem???
    Tudod a legfelháborítóbb az olyan ostoba bejegyzés amit te is tettél, ezzel lovat adva ezek alá a szemetek alá. Kb. olyan ez mint a volt kollégáim megjegyzései mikor azt mondtam nekik, hogy a munkahelyükön az érdekeikért ki kell állni. A sok birka együtt bégette azt, hogy "Méé mostmi mittehetünk?"
    Gondolkodj mielőtt leírsz ilyesmit!
    Tételezzük fel, hogy ifjú korodban te egy szabadelvű egyetemista voltál. Kipróbáltál mindent, különböző tudatmódosítókat, szexet a "MÁSokkal" lájkoltál ilyen-olyan oldalakat esetleg még meg is jelentél egy-két politikai rendezvényen. Aztán benőtt a fejed lágya és felnőtt emberként, okulva fiatalkori életed példáiból, felelősségteljes pozíciót vállalsz egy cégnél vagy monjuk egy politikai pártnál. Majd egyszer csak azon veszed észre magad, hogy megjelennek nálad ismeretlen emberek és alkut kínálnak neked, kiszolgálandó az érdekeiket. Vagy megteszed amire kérnek vagy bemutatják a te korábbi életed azoknak akiknek ők akarják. Ezek után te dönthetsz majd arról, hogy mész a kukába egy életre vagy meghasonulva önmagaddal, kedvezel a kedves faszbuk kémeknek.
    Vagy mondok egy másikat.
    Valakik meg szeretnék buktatni egy ország vezetését, hogy annak javait utána hazavihessék magukhoz ingyen. Mit is tegyenek, hogyan is tegyék? Honnan szerezzenek maguknak, mondjuk egy radikális, de annál kisebb és nagy hangú csoportot, akik aztán mobilizálhatók az ügyük érdekében? Á, megvan keressünk ilyeneket a fosbuk adataik alapján, biztos vannak! Aztán megtalálják ezeket az embereket és ügyesen kirobbantanak egy fasza kis polgárháborút, ami után már vihetik is haza a kincset.
    Ezek a példák erősen elnagyoltak, de egyáltalán nem idegen azoktól akik ezeket az adatokat gyűjtik.
    Gondolkodj el ezen...
    Utoljára szerkesztette: caius marius, 2015.04.06. 16:58:37