• Tetsuo
    #21
    Érdekes, hogy a hozzászólásaidban másokat vádolsz emócióval, holott az egyedül a tiédben fellelhető. Az összes többmenetes érvelésed hibádzik, általában pont az ilyen "hater-dumák" és személyeskedés miatt.
    Emiatt sem lehet téged komolyan venni.

    Ha rám céloztál, én nem utálom az Egyesült Államokat, én a társadalmi rendszerrel nem vagyok kibékülve, mindazonáltal jelen témánál irreleváns, ahogy a te világképed is - sajnos mint egy tinédzser, mindig előjössz vele.
    Az is komoly struccpolitikára vall, hogy a lentebb említett politikai / gazdasági átrendezőst egyszerűen figyelmen kívül hagyod.
    Ha vennéd a fáradtságot és nem csak amerikaérdekeltségű (nem akarok zsidózni) médiából tájékozódnál...

    Off: Én szeretném legkevésbé, hogy kínai vagy orosz hegemónia legyen mondjuk Európában vagy a Földön, de a cionista terjeszkedésnek megálljt kellene parancsolni, amíg nem késő. Magyarországnak pedig nem lenne jó, ha az oroszokhoz kötődne, de az sem, ha bármely más nagyhatalomhoz. Középen, harmóniában kellene maradnunk, az igaz ügyekért kiállni és nem oldalakért. Ellenben ma nagyonerős a cionista Nyugat befolyása, amit redukálni kell mindenképpen. Le kellene ezt a törekvést vakarni Európáról, akár háborúkkal is.
    Az oroszbarátnak tűnő hozzászólásaim maximum kompenzálják az egyoldalú fórumhangulatot ill. csak a tefajtád hozzászólásai mellett tűnik oroszbarátnak, önmagában mérsékelt, tényszerű és objektív. ;-)