• slickboy
    #8
    Ezzel a kommenteddel végleg leírtad magad. Eddig mindig érdeklődve olvastam a hozzászólásaid, mert szinte mindig valami érdekes vagy releváns volt bennük, de ilyen posztkomcsi lózungot elnyomni, komolyan rettenetes kínos még olvasni is.
    Az Ubernek meg sok sikert kívánok, remélem lenyomják ezt az ósdi szar taxismodellt meg az összes taxicéget a rinyáló taxisokkal együtt.
    Istenem, mit tudnak rinyálni az álszentjeim. Hogy nincsenek meg azok a garanciák az Ubernél, mert se engedély meg nem kell olyan szigorú feltételeknek megfelelni. Amikor ilyen taxisrinyálást hallok, mindig eszembe jut a reptéri lehúzós fuvarok híre, amikor az fogadja az idelátogató turistát, hogy olvassa a kiírást, hogy vigyázzon a reptéri taxisokkal, csak engedéllyel rendelkező taxishoz szálljon be. Meg eszembe jut amikor egyik este olyan kurva magas elvásároknak eleget tevő taxist fogtam ki, hogy a kocsinak nem volt műszerfalvilágítása, a kuplung az utolsókat rúgta és persze számlát, blokkot nem kaptam és még sajnáltatta magát a tróger, hogy megbüntette a NAV 400ezerrel. Ilyen élmények mellett kiröhögöm a taxisok sirámait. Eszük lenne, már Uber sofőrnek álltak volna, ahelyett, hogy sajnáltatják magukat.