Lantern Forge Avagy egy izometrikus túlélős kraftolós RPG
  • lammaer
    #8
    Ht, ha alfa valami, akkor az a legkevesebb hogy asavegamek nem működnik időről időre. Mert ugye a savenak nagyon sokmnident támogatnia kell, és hát ugye előre még nem tudja mindíg az ember hogy mi lesz... szóval sztem az teljesen érthető és elfogadható hogy a savek nem szoktak "forward kompatibilisek" lenni :)

    Sajnos az emberek hülyesége az, ami az alfát meg az early accesst élteti. Senki sem tilthatja meg az embereknek hogy jelentkezenek a pofonért. Amúgy meg manapság a világunk ilyen, az emberek nem bírnak várni, gyűjtögetni - türelmetlenek. Inkább felveszik a hitelt azt fizetnek többet, minthogy gyűjtsenek valamire.

    Sajnos legutóbb én is beleestem ebbe, elkezdtem játszani a planet explorerrsel (az is early access). Tökre jó meg minden, de igy utólag visszatekintve a bugok meg az instabilitás meg a félkész featureok és az optimalizálatlanság miatt sztem sokat rontott a játékélményen, és most ugye ha majd kijön, akkor lehet nem is fogok játszani vele, mert ugye a nagyját már láttam.
    Szóval megint megfogadtam, early accesst soha többé, és lehetőség szerint éppen most kiadott játékot se. CSak ha már van hozzá jó sok patch illetve minimum 1-2 DLC (ha már az elején terveznek DLCt).