13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Tinman #9639
    NG+ is lepergett.

    Menet közben már mindent elmondtam a játékról amit gondolok. Számomra ez nem volt addiktív. Bevallom kizárólag azért adtam most neki esélyt, mert kb. 1 hónapig nem volt VGA kártyám, ergo úgy gondoltam, hogy ha most nem sikerül a BB-al megbarátkoznom akkor soha. És igazam is lett, meg nem is. Nem barátkoztam meg vele, viszont szerintem k. jó BB játékos lettem.

    NG+-ban az összes must have boss-t elsőre (egyetlen kivétellel*!) nyírtam ki és valahogy megint az utamba került a Cleric, ha már ott voltam azt is elsőre lecsaptam. Az NG+-os Gharman érezhetően nehezebb volt, de nem tudott lenyomni, viszont KETTŐ vialom maradt a menet végére! Na mondom most jön a true ending a Moon Presence, nekem reszeltek. Jött a videó azzal az undormány lénnyel én meg ott állok 2 viallal, silver bulletem nulla. Aztán támadott, a háta mögé kerültem és seperc alatt 75%-ra levertem, ekkor volt egy kis staggerje, gyorsan elnyomtam a fegyómra egy fire papert és támadtam folyamatosan! De lélegezni se volt ideje, mert amikor elfogyott a staminám, egy picit megint a háta felé igyekeztem, de annyi stamina regent engedtem, hogy az R2-es pörgős támadásomból kapjon. Ledartáltam. Elsőre. NG+-on. 2 viallal.

    *A kivétel: Micolash. Ne röhögj! Mivel sima NG-ben én úgy tudtam kinyírni, hogy nem futott be abba a kis zárt szobába, ahová te fentről érkezhetsz, hanem a futkosás közben levertem, mert pont velem szembe akart futni, így nem ismertem még a taktikát ellene phase 2-nél, amikor is arcane szarokat nyomat elég gyakran, melyekből ha csak 1-2-t bekapsz instant death! Szóval, nem hazudok, legalább 12x kalapált el :-D

    A 10.-nél csak rájöttem, hogy nagyon könnyű boss ő, csak teljesen felesleges evadelgetnem nála, viszont nem alkalmazhatom az erős csapásaim, mert azok túl lassúak hozzá. A 11. próba volt, de elbaktam. A 12.-re meg úgy vertem le, hogy azt se tudta mondani, hogy Yharman.

    Még csak annyit, hogy már többször írtam, hogy ez a játék elég sok hibát hurcol magával évek óta, amit a kretén From nem javított és már soha nem is fog. Számomra nem volt addiktív és voltak olyan napjaim vele, amikor untam, de úgy voltam vele, hogy a Soulsok után, Nioh után kvázi kötelességem ismerni teljesen a játékot és letolni. Eleinte csak ez volt a célom, hogy összes boss harc ami csak lehetséges és nem maxolom. Aztán amikor lepergett a DLC, meg az alapjáték 1. endingje, akkor láttam, hogy rettenetesen kevésen múlt csak, hogy önmagától nem maxoltam én ezt ki. Ez nyilván felhúzott és kb. 5-6 óra alatt végigszáguldottam az NG+-on, melynek az alábbi kép lett az eredménye.

    Amit jelenleg érzek, az a megkönnyebbülés. Örülök, hogy vége és soha többé nem szeretnék vele játszani. Nem tartom rossz játéknak, mert az nem ilyen! De soha nem éreztem azt, mint a Nioh esetében, vagy a Soulsok esetében, hogy tolni akarom. Nekem ez inkább volt egy kisebb meló, mint szórakozás, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak vele néha jó harcaim. Voltak! De az ilyen Defiled Chalice + Amygdala beteg faszságokkal menjen a jó k. anyjába a From! Meg a kamerakezelésével is, mert az ezerszer irritálóbbá vált nekem a végére, mint bármilyen fika, amit a játékra pöccintettem! A lock miatt is rengetegszer szidtam őket.

    Részemről 8/10-et ér a játék, ami egy jó játék jelzője, hiszen számos egyedi dolgot tartalmazott és rendkívül konzisztens volt a világ amit a játék köré felépítettek. Érdekes utazás volt ez, de pénzért lennék csak hajlandó újra tolni... pedig most már annyira kiismertem minden rezdülését, hogy nótaszóval készíthetnék róla végigjátszást, de sok értelme nem lenne, aki akarta már rég letolta.