13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Tinman #9626
    Defiled Chalice lement.

    Már az első bossnál is volt pár WTF, amikor 1-hit-killt tolt. (Firemage.) A második egy tüzes kutya volt, az se volt magától értetődő, nagyon könnyen leverte egy ütésre azt a kis HP-t, amit ez a nyomorult chalice idéz elő.

    Na de Amygdala ilyen extrém csökkent HP-val? Baze... nem tudom mi a faxt képzeltek, de ez nagyon beteg volt. Ráadásul még farmolnom is kellett bő 3 órán át Chunk-ot, mert a fizikai sebzésre épülő buildem alig sebezte. Kibaxott hosszú életerőcsíkja volt, mire levertem úgy, hogy bele se dögöljek (mainly 1 hit kill nála is), az életemet eluntam. Rettenet. Fogalmam sincs a From ezeket minek teszi bele, amikor ismét a saját arcuk pofánköpése forog fent. Mi értelme van a karid fejleszteni, ha csak úgy leveszik a HP-d a semmibe, mondván ez egy olyan dungeon. Nem is volt a többi ellenféllel gond, de Amygdala lófax HP-vel, miközben neki végtelen hosszú és alig sebzed. WTF? Mi a fax bajuk van ezeknek? Totál az időhúzásról szól ez semmi másról!

    Na végül lement, de semmi szórakozás nem volt benne, csak munka.

    Most Isz első chalice utolsó boss-a van hátra, Ebrietas. Gondolom rajta is tekertek durván, "vicces" lesz. (Eddig az összes fixed dungeot kitakarítottam, "jó" uncsi volt :-/)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.08.25. 18:02:49