• bobijub
    (1) igen, a T-nél külön sorolják az azonosított hívókat. de hogy ennek mi az értelme, azt nem tudom, mert nekem a sikeres (telekom azonosítóval és jelszóval történő) azonosítás után is mindig meg kellett ismételnem az adataimat szóban is

(2) a T- feltalálta a jogszabályi öt perc legundorítóbb megkerülését. miután sikeresen azonosítom magam, telekom azonosítóval és jelszóval, rá vagyok kényszerítve arra, hogy átküzdjem magam a soklépcsős menüpontokon. normális esetben ennek az lenne az értelme, hogy (ne legyek szigorú) nagyobb eséllyel kapcsoljanak elsőre egy illetékes ügyintézőhöz. pofátlanság ezután következik. néhány percen belül felveszi egy élőhangos valaki, aki ismételten megkérdezi, hogy milyen ügyben telefonálok, hogy kapcsolhasson egy illetékes ügyintézőhöz. és a sokszortíz perces várakozás ezután kezdődik. tehát még arra is képesek, hogy alacsonyabban idomított munkavállalókat alkalmazzanak a jogszabály bosszantó megkerülésére, és az ügyfelekkel történő packázás fenntartására

(3) a legutóbbi esetben egyértelműen a T- hibáját kívántam tisztázni, amikor a teljes várakozási idő meghaladta a 40 percet, de természetesen akkor is megvolt a kamubejelentkezés

(4) az elmúlt kb. négy hónapban ezt a kamubejelentkezés majd 30-50 perc várakoztatás forgatókönyvű történetet hozzávetőlegesen tízszer voltam kénytelen végigcsinálni. az összes alkalommal azért, mert a végére kellett járnom egy olyan hibasorozatnak, amelynek minden egyes lépése egyértelműen a T- hibája

(5) az egy tévedéssorozat tisztázásához szükséges kábé tíz hívásból normális ügyfélnek már a harmadiknál egyértelműen úgy kellene döntenie, hogy akkor is másik szolgáltatóval szerződik, ha az drágább és rosszabb szolgáltatást nyújt. sajnálatos módon olyan helyen sikerül laknunk budapesten, ahol az egyetlen elérhető vezetékes szolgáltató a T-.

(+1) már csak néhány sajátkivitelezésű kábelezési feladatot kell megoldanom a házban, hogy mégis, havi többezer forintos többletköltséget is vállalva megszabadítsam magam a T- től. vagyok olyan hülye, hogy éppen nincs hűségszerződésem.