fapapi#1
Keveslem ezt a büntetést, nagyobb pofont is kaphattak volna.
Pont a tegnapi napon jelentettük be a fogyasztóvédelemnél ezt a csoda multit.
Első hívás 57 perc nincs ügyintéző
Második hívás 60perc ezután bontott a vonal.
Harmadik hívás 49 perc ekkor felvette az ügyintéző, és mikor felháborodottan megkérdeztem, hogy két és fél órát várakoztattak, nem kellene közeledni az 5 perchez?
A telefonos kishölgy azt mondta ez rájuk nem vonatkozik.
Ezután mondtam, hogy akkor kérem ezt a hívást és az összes logot a mai várakozásaimról rárakták a telefont.
Következő hívás 34 perc, ekkor már nem akartam ügyet intézni csak panaszt bejelenteni, és kikérni minden logot.
A kishölgy aranyosan közölte, hogy csak az elő kikérés ingyenes :)
Pont benne vagyok az elsőbe, így elmorzsoltam egy könnycseppet, hogy nem kell ezért is fizetnem ha bajom van :)
30 nap múlva megjön az anyag ami megy a NFH-hoz, és a tegnapi napon elment a bejelentés is.
Bejelentés menete:
Írj egy levelet a [email protected] ra, írd le részletesen mi történt. Ekkor Ők megkezdik a vizsgálatot. Kérd ki a hanganyagokat, és a várakozási logot amelyet csatolj egy legközelebbi leveledbe.
A Magyar Telekom várakoztatása kritikán aluli. Legyen 10-15 perc egy szavam sincs, de azért 3 óra az már sok, és nem ez volt az első eset. Utána pedig jön egy nagy tudású ügyintéző, hogy az 5 perc az csak hírközlő szervezetekre vonatkozik.
Tegye meg mindenki a bejelentést, 3 perc megírni egy levelet, és talán a sok 100.000 Ft után változtatnak a magatartásukon.
Természetesen a hűségidők lejártával, minden szerződésem bontva lesz (TV, internet, mobil), mert ha bemegyek a Magyar Telekom ügyfélszolgálatára ott is 40 perc mire sorra kerülök, és úgy beszélnek velem mint a kutyával ha valamilyen problémásabb ügyet akarok elintézni, és persze vezető az soha nincs az épületben.