senki687#27
Ha eddig is ritkán mentél moziba, akkor a stream-es megoldást neked találták ki. Mivel eddig is ritkán voltál, nem sokat veszítenek veled a mozik. Azért ez a felszerelés, amit leírsz erős tulzással sem lelhető fel minden háztartásban, szóval általánosításkor nem ezt kéne alapul venni. :)
Teljesen igazad van, amiket leírtál azok úgy vannak. Nekem is vannak ezzel problémáim. Pl. pár éve a Shrek-et végigtelefonálta az előttem űlő böhöm nagy kigyúrt kopasz állat alacsony intelligencia szinttel, felemelt kézzel. Van hogy rugdossák a széket, bekiabálnak, rossz a hang (zavaróan túl hangosak a jelenetek), nem elég kényelmesek az ülőhelyek, büdösek stb. Ennek ellenére azt mondom, hogy pl. jó volt Dumb és Dumberen a moziban a többiekkel együtt nevetni, miközben otthol ezt a filmet meg nem nézném. Vagy pl. máig emlékszem, hogy az egyik néző beszólt a Leon a Profi c. film közben, hogy Leon nem is annyira profi. És abban a pillanatban abban a szituációban az egész mozi elkezdett hangosan röhögni. De jó volt leülni a kényelmetlen felhajthatós fa székre is. Volt benen valami többlet. Fogalmam sincs mi, nem tudom elmagyarázni, de jó volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a mozi jobb lenne, mint otthol nézni a filmet. Egyáltalán nem jobb, hanem szerintem teljesen más a kettő és épp ezért csak minimális lesz a mozik látogatottságának csökkenése. Na de ez szubjektív dolog. Az idő majd eldönti.