Egyébként mondj nem "valósághű" grafikát használó játékot, ami szebb ezeknél, mert nem jut eszembe ... érdekes ha amerikából jön rajzfilmes játék (south parkból) akkor nem számít a grafika, dragon ball játéknál egyből számít? NA NE csináld! / ne csináljátok )
egyébként amiket írtam (ff13, fairy fencer, neptunia) azok 5+ éves ps3 címek csak most jöttek pcre, tehát nem 20 hanem 5 éves grafikával jöttek (n_n)
Egyébként nekem a dragon ball már nem jön be hogy őszinte legyek (illetve régen is az alapsorozat a dragon ball még jó volt a dragon ball Z már nem tetszett annyira, csak néztem mert nem volt más) inkább a sword art online lost songot várom ha animés játék https://www.youtube.com/watch?v=b3iJmIVPvow (illetve sok játékot várok onnan : ) amerikai játékok lehet hogy kidolgozottabbak, mert sokan veszik és van költségvetés, de nem tudom ... valahogy nekem azok nem kellenek ingyért sem (ezért nem hosszabbítom a ps plusom, mert szinte csak ilyen amerikai címeket akarnak azzal rámsózni "ingyen" )
De ha te ugyanúgy állsz a japán címekhez mint én az amerikaiakhoz, akkor azt írd, de minden másba köss ( / kössetek ) bele.