• NEXUS6
    #9
    Nem az a lényeg, hogy hány ember hány órát dolgozott rajta verejtékesen, hanem hogy működik, vagy nem, meghalnak tőle az emberek vagy nem?

    A Challanger tragédia idején is kb 4 fok volt a megengedett minimális hőmérséklet, de a természet másképp gondolta és bőven fagypont alá ment.
    Emellet a szervezet vezetői is másképp gondolták és presszionálták a mérnököket, hogy menjenek bele. Belementek, pedig rahedli kisérletet csináltak elötte és rahedli köbméter papírt írtak tele.
    És hasonló szituban megint bele fognak menni, mert féltik a melójukat, függetlenül attól hogy elötte hány köbméterr tanulmányt írtak az SRB-ről.

    A rendszer viszont még mindíg +4 fokig hitelesített, úgy tűnik előrelépés nem történt jelentős mértékben. Idén meg ráadásul elég cudar tél volt az Államokban, felmelegedés, meg statisztika ide-vagy oda, ami azt jelenti, hogy az időjárás továbbra is úgy gondolja, ahogy ő azt akarja.

    Szal, ha valaki elhuny emiatt, majd ne felejts el virágot küldeni a sírjára, csakhogy majd elhallgasson az a kis vékony hang, amit lelkiismeretnek hívnak..