• alma2
    #115
    Na azt hiszem eleg is volt belole. Szerintem a legnagyobb idot arra szantak a fejlesztes alatt, hogy a demo palyat megcsinaljak, illetve, hogy melyik legyen, hogy ne arulja el a valosagot annyira. Nem hazudtolta meg magat a milestone, maradt tovabbra is, a rossz-> szar-> jaj istenen -> milestone a legaljan. 8 szakasz van orszagonkent, 4 oda 4 vissza. A palyakat kb a 9 eves unokahugom dobhatta ossze szabadidejeben, ahhh na mindenkinek erdemes egyszer megzeni. Egyszueruen nem hiszem el, hogy ezt valaki megveszi majd nem refundolja, aki valah latta a dirt rally-t, vagy probalta.
    Tenyleg nem lehet egy lapon emliteni, max csak az arukat, mert ott vastagon fogott a ceruzajuk.
    Amit anno irtam, meg adam is betette a logitech kormanynal ki kell kapcsolni a dolgokat, vagy marad 90 fok, vagy meg lejebb is lehet allitani kb 45 ig jatekon belul :)

    Haha a steamen mar ket milestone dolgozo pozitivra nyomta a jatekot. Aki nem tudna jon konzolokra is a dirt rally, tenyleg 1 forintot sem er ez az egesz. A quick rallyba sem sikerult amugy csak egy elsokeres kocsival indulni, szepen fel kell odlani oket, mar aki kepes ilyen elvetemult dolgokra.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.29. 23:55:49