• atiwrc
    #106
    A demot kipróbáltam, (copy paste rallysimfansról, [zárójelben az sg-re írt megjegyzéseim]):

    pén. jan. 22, 2016 10:11 pm:
    Nem vesztegetek rá mert szót sem érdemel, így is 800MB minusszal zártam a c-men az egész próbálgatást ezzel a vacakkal.... [állandó helyhiányom van....]

    A gameről meg ennyit:




    szomb. jan. 23, 2016 8:59 am:
    Kicsit lenyugodva a tegnap esti bosszankodásom:

    Letöltöm Steamről, ha már a k.b.szott demót is onnan kell letölteni.
    Lejött steam bezár mert lehet nektek nem fontos de nekem az a 100MB memória is sokat számít, pedig a 4GB-t annyira nem érzem kevésnek.... Indítanám meglepődve látom van x64-es exe is, sajnos mindkettő valami dll-t hiányolt. Gondoltam hátha a steam a kínja, megpróbálom onnan elindítani. Rányomok a playre, erre kiírja(ha jól emlékszem nem kérdezte hogy engedem-e neki), hogy telepít valami microsoft VC redist package vagy valami hasonlót. Reméltem hogy más hasonló cuccal nem fog összeakadni. De hogy a 5 pontból álló telepítés közben az 5 pontnál állva egyszer csak átírta a nevet a redist packageről diretctX telepítésére....(Csak reméltem hogy más gamet nem csesz el, ugyanis valami 2010es directx telepítő fájlok voltam az SLRE mappájában, aminél tuti van már frissebb felrakva.....)
    Végre befejezte, mondom akkor steam bezár indítom az exet, erre kiírja futni a kell a steam kliensnek, na b.meg. Ok elindítom a steamet (had egye a memóriát) és úgy próbáltam az exet de az sem volt elég neki, muszáj abban a vacakban rányomni a playre....

    Már ez is hosszúnak tűnik, de az igazi bosszúság csak most kezdődött. Elindítom a gamet, videón nem enged túl lépni már ott gyanús volt, bejön a kezdőkép(az egyébként mi a bánatnak kell? nem csak pcre, xbox vagy ps-re?) és ott megálltunk. Nem fagyott meg de sehova sem ment akármit nyomtam, usb-s billt lehúztam hogy csak a laptopomon üssem szét a gombokat, de semmi.
    Tibinek jött az ötlete, hogy dugjam rá a kormányt(logitech wingman), mondom neki hülye vagy te dfp meg g25öket se látja normálisan. Rádugtam , game újra indít végi nyomkodom a gombokat rajta[a kormányon] de sehova nem ment utána sem. Rávágtam az enterre dühömben erre tovább lépett....

    Ha van telepítve valami a játékvezérlőkbe, akkor nem hajlandó tovább menni addig amíg azt nem érzékeli csatlakoztatva????

    Már a menü szaggatott, felfelé a gázra lépve ment a menüben, néha...Lefelé a le nyíllal nagy nehezen.... Beállítom a billt aztán go a tesztpálya. kb 15-20 fpsel kifordultam abból a boxból, amint ki értem a murvás placra olyan diafilm fogadott amilyet már régen nem láttam! Nagy nehezen kiléptem.

    Közepes grafikáról minden le 0ára, 640x480, menüben lenyomkodtam minden kijelzőt, go a tesztpályára. Billet elfelejtettem beállítani ismét, (mert nem képes megjegyezni), de tudtam hogy az e,w a gáz fék, a kanyarodást meg majd meg találom :D, de az e-re nem volt hajlandó elindulni, holott arra volt beállítva. Megint altf4(mert visszajutni a menübe nem lehet), felfelé nem tudok menni a yes-re szóval feladatkezelőt kellet elővarázsolni.... Megint start újra beállít minden, mondom megpróbálom a minivel a másik szakaszt. Első kanyarban annak rendje és módja szerint a nagy szaggatásban, fel a bucka tetejére a kis minivel és fent akadtam. Gomb nincs hogy lerakjon vissza pályára, semmilyen menüt sem lehet felhozni a game közben.

    Már csak azért is kipróbáltam a 208ast is hagy lássam hogy néz ki(szerintem az üldöző nézet túlságosan hátul van egyébként.), ezzel kicsit több kanyarig jutottam el de a 10-15 fps-el csak szenvedés volt.

    Nem szoktam ilyet csinálni, de ez volt szerintem az első játék ami elindult, de telepítés után 1,5 órával már nem volt a gépemen. Pedig higgyétek el én sokat kipróbálok és több esélyt is adok az autós gameknek de ennek nem lehetett.....

    Fizikáról nem tudok mit mondani a szaggatás miatt. Grafika talán javult egy kicsit, szebbek talán a fényviszonyok + mozognak a fák, bár ilyen vastag fák szerintem ennyire nem mozognak (télen levél nélkül). Hang talán egy picit másabb lett de nem sokat.

    És minden ami változott nem magyarázza azt, hogy mitől lett ilyen a gépigénye....
    (Két videó kártyám van, az integrálttal szoktak így futni a gamek, ha véletlen nem kapcsolom be hogy az nvidiat használja. Itt rádobtam az exere de eleve a steamből futtatva már a setup menüben felismerte, és az nvidiát akarta használni.)
    Már 4 éves a gépem( pontosabban laptopom), nem várok tőle csodákat, de ha egy mafia2 meg még a medium grafikán is szépnek mondható dirt3, AC, + az RF2-t képes futtatni úgy hogy ne szaggasson és még szép is legyen, akkor úgy gondolom az SLRE-el igen nagy optimalizálási gondok vannak.

    A Milestone eddigi wrc játékaival azért el tudtam szórakozni, és a maga szintjén a sok hiba ellenére egy összetett játék képét adták, de ezt a valamit jobb lett volna ha ki sem. Sem a rally-s társadalom, sem Loeb nem méltó ehhez a "valami amire azt hittem hogy a wc-n hagytam" [idézet egy korábbi hozzászólótól....]

    2016ban hogy lehetne komolyan venni egy olyan céget, aki képes egy kiadott demoba, a readme helyett a motogp14 readmejét belerakni!!!, a pofám égne hónapokig ha ilyet csinálnék egy modom kiadáskor, ezek meg pénzt kapnak érte!!

    A rossi-s gamet már nagyon várom.....