tyű#44
Nyah mondtam én, hogy nem lesz itt USB 3.0. De azért egy IP67 elfért volna. Amúgy meg (tisztelet a kivételnek) én a sok "szakbloggernek" tulajdonitom a legtöbb leépülését a telefonoknak, mert a kommenteket olvasva nem igaz, hogy az emberek fémvázra vágynak (úgyis a legtöbb bugyiba kerül azonnal és ki a fene akar fémcuccokat a kezébe, nem láttam még olyat, aki fém kormányt akart volna az autójába), nem igaz, hogy 6 mm vékony telefonra vágynak (nem vágni akarnak vele, hanem biztonsággal kézben tartani), nem igaz, hogy überletisztult 0-dimenziós felületet akarnak, nem igaz, hogy 2K-4K-8K felbontású kijelzőt akarnak (ami jóval többet fogyaszt, mint amennyire jelentős a fullHD-hez képest), inkább hosszú üzemidőt (1 hét minimum feltöltésenként), kényelmes kézben tarthatóságot, dizájnos felületet, hétköznapi szintű csepp- és porállóságot, gyors reakcióidőt és személyre szabott praktikus funkciókat (bloatware helyett). Jó az is, ha egyedi igényekhez mérten vannak (árbeli és felszereltségbeli) eltérések, pl kijelző méret, dual SIM, extrém időjárás vagy sport dizájn, el se tudom képzelni, hogy pl. az Adidas évente csak 1 féle cipőt gyártson, igaz 2 méretben és 3 szinben. És hadd legyen manager verziótól kezdve iskolásoknak kiadott példány, pl. gyerekvédelmi funkciókkal és a szülőknek adatlekérési lehetőségekkel. Az innováció és a választék a két kulcsszó.