• NEXUS6
    #8
    Azért a legnagyobb dugók mondjuk az M7-esen meg nyáron Siófokig vannak. Na erről is a xemét politikusok tehetnek? Miért hagyják, hogy hálidélyre menjenek a dolgozók hétvégén a Balatonra!? Meg arról is, hogy a szemetek annyi pénzt adnak, hogy az emberek autót vesznek, ahelyett, hogy emelnék mégtovább az adókat, meg építik a szemét autópályákat egyre csak, akkor is ha nincs rá szükségünk. Mert ugye nézd meg , hogy hányan ülnek a hétköznapi reggeli csúcsforgalomban a kocsikban!? 10-ből 9 kocsiban 1 az az egy ember!

    Igen, van egy xar gazdasági-demográfiai helyzet Magyarországon, meg általában az egész EU-ban. De dugók ott is vannak, ahol pl. a párt és a kormány mindent megtesz, hogy a szorgos kínai dolgozó nép elnyerje méltó jutalmát!

    A cikk viszont csak arról szól: ha sok az autó, sok ember egyszerre hasonló irányba megy és még ráadásul naviznak is, akkor súlyosbodik a helyzet. Pont.

    (Amúgy a g.ci kormány jólkibabrált velem, hogy fele annyi pénzt fizetek autópályára, mint tavaly, és ez most nem a reklám helye, hanem csak tény!)