• sedward
    #14
    Hello, nem tudom te vagy-e mrzool másik regisztrációja, stílusod kicsit hasonlóan személyeskedő, viszont nagyságrendekkel értelmesebb és amiket írsz azok hasznos információk. A második hozzászólások értelmetlen ha valaki nem nézné meg a videót. A Kerbal Space Program nagyon csúcs, nekem is régóta megvan, kár hogy mostanában nem érek rá vele játszani.

    Látod én az elmúlt 6 hónapból és nem 6 évből!!! hoztam fel példákat és felrobbant, széthullott rakétákra, nem vettem bele apróbb műszaki hibákat.

    Most mivel vitatkozol? Én azt állítom hogy Amerika már nagyon nincs a toppon, lefelé ívelő ágban vannak, rakétáik sorra vallanak kudarcot, mellesleg ahogy a háborúik és forradalmaik is. Tudom és nem vitatkozom azon hogy felrobbannak mert 40 éves selejtes szovjet hajtóműveket használnak, de nyilván azért mert nem még olyat se tudnak jelenleg előállítani, illetve nincs rá keret. Ja és azt is állítottam, hogy a segédhajtóművek leszállása egy részprobléma, egy mellékprobléma, kb mint amikor éveket késett a 4-es metró szerelvények gyártása és azt állították be legfontosabb dolognak hogy milyen színűre legyenek festve - majd mikor megjött nem olyan lett :)

    Szerintem az ilyen írások miatt van ez a fórum mint amit az előbb megejtettél, nem a személyeskedés, a mások lebunkózása és a "hogy mered a véleményed leírni ha nem vagy akkora szakértő mint én" miatt. Az előbbi írásodat bárki olvassa érdekes információkat tud meg belőle, jó-néhány dolgot én se tudtam (pl a legnagyobb kráter díja :) ). Üdv. sedward