• NEXUS6
    #18
    Figyuszka, itt pont a rongyos életedről van szó. Mert mi is az?
    Én pl szeretek vezetni, azt amit ez jelent, te meg szeretsz a tömegközis birkavagonokban utazgatni. De nem azért írom, mert elítéllek, csak mert kinek a Papné, kinek a kiskeze a paplan alatt ugye? ;)
    Téged is megfigyelnek, engem is. Téged könnyebb mert mész a barikkal, engem meg nehezebb, mert megyek a magam feje után. Namost ez gond, nem az hogy megyek a magam feje után, hanem hogy ez kiszámíthatatlan, a kontroll túl sok erőforrást igényel. Megoldás: vagy több erőforrás a kontrollra, vagy betiltunk minden olyat, amit túl sokba kerül kontrollálni. Ha a gyerök a továbbra is folytatja, akkor legalább lehet tudni, hogy tilosban jár és megvan a csibész, ha abba hagyja és megy a barik közé, akkor meg úgy is jó.

    Szal had kérdezzem meg általánosan, neked nincs semmi kis stiklit, amit jelenleg még nem "szabályoznak", de fájna ha fel kéne adnod? Vagy tényleg egy zéró izgalmassággal rendelkező termék prototípusa vagy, akiből még ma ugyan kevés van, ezért unikumnak hiszi magát, de 20 éven belül mindenki ilyen lesz?