Irasidus#33
"Nem kell bizonyìtanom semmit mivel nem is àllitottam semmit"
Nem? Az álltómondat az szerinted micsoda? Kérdés? Vagy amikor azt írod, hogy a földönkívüli létére mi vagyunk a bizonyíték, vagy, hogy az égbolt figyelése semmi sem jelent, vagy hogy eltitkolják, és hogy, én fikcióról beszélek csupán, az micsoda? Ezek ugye nem állítások voltak, csak grafománia a részedről? Ugye? De akkor minek írsz? Ez nagyon átlátszó.
"Arról van szó hogy egyesek itt olyan dolgokat hangoztatnak kész tényként amire bizonyitékuk nincs. Ahogy làtom a szöveg értelmezés nem
megy egyes emberkéknek. "
Egyetértek. Ilyenek az ufok, vagy a világméretű összeesküvések, stb. Erről beszéltem eddig is, örülök, hogy egyet értünk valamiben.
"A személyeskedést vàllalom, hiba volt részemről vissza màr nem tudom csinàlni. Az oka ennek az egésznek az volt hogy az illetö értetlen nem értelmezi a mondataim kiforgatja a szavakat. Egyszerű, meg kell nézni én mit irtam és azt hogy ő mit reagàlt rá.mintha el se olvasra volna, vagy csak nem fogta fel mindegy..."
Mondatról mondatra válaszoltam, szóval nem értem. Leírnád az is, hogy mit forgattam ki, és mit nem olvastam el, mit nem fogtam fel, vagy ez csak amolyan végső tartalom nélküli érv?
+ Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, milyen fikcióról beszélek én? Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.02.27. 12:10:56