• Methodix81
    #7
    1:
    Az ne érdekeljen senkit, hogy máig, a sumér nyelvvel foglalkozó történészek, nyelvészek, a magyar rovásírást tartják az egyetlen leszármazottjának a sumér írásnak.
    A nyelvtantól kezdve a betűk írásában és még a szavakban is egyezés van. Laza 5000 évvel ezelőtti írás kb ugyanaz, mint egy pár száz éves.
    2: Tatárlakai lelet. Aki ezt nem ismeri, nem tud semmit. Tessék utánaolvasni, Erdélyben találták 1960-ban. Legitim lelet. A tudomány mégsem tud vele mit kezdeni. 1000 évvel a sumér írásoknál korábbi, mégis azokat a jegyeket hordozza magában. Ja, és véletlenül a székely-magyar rovásírás az egyetlen rokon rovásírás ebben az esetben is.
    3: Meg lehet tekinteni Ur és Uruk városából elvitt táblákat a Smithsonianban vagy Metropolitanban. Az MTA kutatóin kívül a világ összes tudósa úgy tartja máig, immár legalább 1000 éve, hogy az a rovásírás a magyar rovásírás elődje. Hegyekben állnak a megegyező szavak. A nyelvtan pedig olyan szinten egyedi, ami jelenleg csak a magyar nyelvtannal egyezik.
    4: A szkíta birodalomban tovább élt a sumér rovásírás, és nyelvtan. El lehet mélyedni a keleti történelemtanításban, ahol pl a kínaiak most is azt tanítják, hogy a szkíták ellen épült a nagy fal. Innentől kezdve Attilán és a hunokon át ők egynek tartják ezt az egészet. A szkíták után a hunok, aztán a magyarok. Ez keleten egy és ugyanaz, és eszükben sincs megkérdőjelezni. És megintcsak, tessék megnézni, legutóbb tavaly Magyarországon is járt egy félelmetes arany kiállítás Kazahsztánból. Nyilván ezt is megnéztem. A kazah tudósok a kis tájékoztató táblán azt írták, kb "Nektek, Magyaroknak ősei, a szkíták, a hunok, egyedülálló aranyművességgel rendelkeztek. Ez a kiállítás erről szól..."
    Ezen kívül a magyar történetírás is, a kiegyezésig 1867-ig ezeket mind így tartotta. Mint ahogy az egész világon ez volt az elismert verzió.
    Aztán egyszer csak a bécsi udvarban úgy döntöttek, hogy nem lehet velünk mit kezdeni, amíg tudjuk, hogy a legrégebbi írott nyelv utolsó leszármazottai vagyunk, és hogy őseink évezredeken keresztül uralkodtak a fél világon. Úgyhogy el kell törölni az őstörténetünket, és ki kell találni valamit, amivel a magyart egy csepürágó barbár törzsként lehet bemutatni, amire egy magyar sem lesz sosem büszke.
    És akkor egyszer csak a semmiből megjelent minden, amit még ma is hazudnak, legfőképp az MTA.
    De mindegy, mert amit az ember a saját szemével lát, azt nem tudják lehazudni. Így jártak.

    5: Pár éve volt egy genetikai vizsgálat, hogy semmilyen szinten nem keveredtünk a finnekkel. Szépen sorban jönnek elő a bizonyítékok, és kezdik egyre többen elismerni azt, ami 150 évvel ezelőttig mindenki számára egyértelmű volt, hogy a sumérok leszármazottainak egy része a szkíták, azok egyenesági leszármazottai a hunok, székelyek, akik pedig azonosak a magyarokkal.

    És most lehet jönni mindennel, az ég világ összes cikkjével ezek ellen. De felesleges. Ugyanennyi cikket én is be tudok másolni ide. Semmi értelme, amit ugyanis egyszer láttam a saját szememmel, azt nem tudjátok lehazudni.