Sword Coast Legends
  • Terawatt
    #40
    Én úgy mentem bele a játékba, hogy a D&D szabályait nem igazán ismerem.

    A grafika nem túl ütős, de nem vészes. Minden másban viszont eddig szerintem szórakoztató darab lett. Történet kifejezetten tetszik és annak megvalósítása is ötletes. Párbeszédek szépen el lettek találva. Ezeket mondjuk el is várja az ember ettől a világtól.

    Coopot eddig egyszer sikerült kipróbálnom azt is egy random illetővel, de nem volt ott sem gond. Csudás kalandokat éltünk át egy barlang rendszerben, amit elleptek a zsoldosok.

    Meglepően humoros is lett a játék helyenként és ez nem csak a párbeszédekben jön ki, hanem igyekeztek vizuálisan is megcsinálni.

    Beépített pálya készítő exploitolható és lehet olyat csinálni amivel nagyon hamar (lásd 1 óra alatt) baromi nagy szintű leszel és sok pénzzel. Ez persze tönkre is teszi a kampány kihívását (ami nem sétagalopp, tényleg nehéz tud lenni, hatalmasakat ütnek a mobok)

    Gyógyításból hamar" ki lehet fogyni" egy csata alatt, így egy pár potion nem árt ha van, mert nem biztos hogy túléled cd végét.

    Játékosok által készített pályák sokat fognak dobni az újrajátszhatóságon. Neverwinter onlineban a játékos által készített kalandok gyakran jobbak is voltak, mint a fejlesztőké.

    Most ennyi jut eszembe a játékról, ami segíthet eldönteni, hogy tényleg érdekel-e ez téged. :)