• Irasidus
    Amit te ez esetben barkácsolásnak hívsz, azt a gazdaságban K+F -nek hívnak, és az "barkácsolt" űrkemence már a negyedik generáció. Ami egyébként már földi felhasználásban van, és a fémhabok terén komoly áttörést értek el vele. A kedvedért szájbarágom: anyagi haszna van. Egyébként az Adamis Kft.-nél készült ami nem egyetem, hanem egy űripari cég. Csak érdeklődve kérdezem, minek szólsz hozzá ha ennyire tájékozatlan vagy? Egy kérdést még engedj meg nekem, ha csak utakra, lélegeztetőgépekre költ az ország, magyarul csak kiadásai vannak, és befektetései nincsenek akkor miből lenne bevétele? Az adóból?

Amúgy tisztában vagyok vele, hogy te azt hiszed, hogy Magyarország képtelen lenne egy ilyen befektetésre. Az eddigi zseniális hozzászólásaidból nem csodálom, hogy azt hiszed megfizethetetlen. Pedig, ha csak azt néznéd meg, hogy hány nálunk szegényebb ország, vagy kevesebb pénzből gazdálkodó magáncég ért el sikereket, akkor nem is kellene - a neked - bonyolult gazdaságot belekeverni. Tudod ez politikai elhatározás kérdése, hogy megnyitunk rá forrásokat vagy nem. És még egyszer: megérné. Pont.

Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.02.10. 16:39:10