• Vol Jin
    "Ja és kedves Fade2black, ha már szerinted én ilyen hülye vagyok, akkor Te nagyon okos, kérlek sorold fel, hogy Kína, Oroszorzság, és Európa mely országokat rohanta le az elmúlt 25 évben pl. És USA hány országot? Nézzük meg a mérleget kistáska...Azt hiszem, Te mint USA imádó meglepődnél, ha felsorolnám...na de akkor soroljuk:

Oroszország: 0

EU: 0

Kína: 0

USA:
    1987 Irak - Irán
    1989 Panama
    1991 Irak
    1993 Szomália
    1998 Szudán
    1998 Afganisztán
    1999 Jugoszlávia
    2001 Afganisztán
    2003 Irak
    2008 Koszovó
    2008 Grúzia
    2011 LÍbia
    2014 Ukrajna

Van még kérdés ?"

Ööööö... te is egy párhuzamos dimenzióban élsz.

Kezdjük azzal, hogy 25 éven belülre nem esik 1987, mert az 28 éve volt, és Irak-Iránt akkor nem rohanta le az USA. Szerintem a két ország egymással háborúzott, és most nem nézek utána, de akkortájt fejezték be, és nem akkortájt kezdték el.

Az orosz (ha a nagyobb Szovjetúnióra gondolunk moszkvai központtal) 0-hoz hozzáadhatod Afganisztánt. Volt egy komoly csecsen-balhé, ha kihagytad volna, és Grúziát ők támadták meg, hiába írod be az USA-t agresszornak. Jugoszlávia esetében Szerbia volt az agresszor, és csak néhány bombát basztak oda, hogy ne kúrják szét továbbra is a szerbek két szomszédjukat, mert gyakorlatilag 10 éve népirtást végeztek.

A legszebb, hogy Ukrajnát szerinted jelenleg az USA támadja, és nem az oroszok.
    Most tényleg egy párhuzamos univerzumba kerültem?