• Jakuza1
    #199
    Gondolom majd itt jonnek megint a kamu ervrendszerek, hogy mosna kezet szegeny kormany, mert mas haritja at ... sot ok beszeltek ossze a nagy cegekkel mindenki hata mogott. :)
    Ilyenkor mindig rohogok az emberek primitivsegen, hogy megakarjak magyarazni valamilyen oldal ellen iranyulo kesztetesuket.
    megmagyarazza a maki, hogy o inkabb megy a barmikori kormanyhoz, ha egy szolgaltato raakarja haritani, amit a szolgaltatora rotak ra. Rohogjunk itt nagyot, mikozben kinyilotkaztatjak, mert arrol is a kormany tehet, hogy ezt a cegek megtehetik, de ekozben meg ajakra csokokkal dobaloznak olyanok vedelmeben, akik miatt ezek a cegek megtehetik es akik a nemzetkozi ovonenihez rohangalnak, hogy vedjek meg oh szegeny szolgaltatokat, akik a jofiuk es csak vegso szuksegletukben rojak ki a felhasznalokra amit rajuk eroltettek. :)
    Bohocok. Itt latszik mennyire primitiv a ket oldal, ha az egyik A-t mond a masik B-t es forditva es az igazsagot meg csak nem is latjak, mert elvakitja oket a merhetetlen gyulolet a masik oldal irant.