• Jakuza1
    #21
    1. Es jol latod a szep uj vilagot, amit probal a liberalis blabla moge rejtozve a vilaghatalmi uralom egyeduli birtokosakent az USA elerni.
    Gorog demokracia mond valamit? Mikor is volt ? Milyen fejlettseg mellett? Ha osszehasonlitom a mostani vilaggal, a kor fejlettsegehez kepest magasabban allt mint a mostani.

    2. Meseld el, milyen valodi szabadsag van, ahol csak a penz diktal, vagy a politikai es egyeb erdekek ? Nezzuk mit is tudsz kimondani. Elmehetsz tuntetni, maximum a media elferditti az igazsagot es beallit valami terrorista szornyetegnek majd, hiszen a media is kozpontositva van es az erdekeket szolgalja csak.

    Liberalis demokracia ? Hol van ? Ma nem letezik, csak a szavak szintjen. Minden manipulalt, minden valaki erdekeinek menten mukodik csak.
    Hazudik a jobb oldal, hazudik a baloldal, hazudik mindenki, csak a megosztottsag van hatalomerdekeknek megfeleloen. A tucatember le van magasivbol pottyantva. Hiszen meg a valasztasok is egy rossz vicc kategoria, latszat mintha beleszolasod lenne a dolgokba, mikozben egy dontest hozol csak sok-sok ev alatt utana pedig ugy machinalnak, ahogy akarnak.