• Jakuza1
    #12
    "Akármennyire is szeretnétek rossznak beállítani a liberális demokráciát, jelenleg ez a legjobb rendszerünk szerte a világon."
    Marmint kinek ? Inkabb ezt a kerdest, igy kellene feltenni. Amugy is ez a liberealis demokracia egy nagy bullshit, ez nem egyeb mint a penzvilag poffeszkedese a szegeny orszagokon, amiben meg a hireket is manipulaljak es van egyik oldalon egy nagy igazsagoszto es jo, masik oldalt meg van a mindenkit elnyomo gonosz hatalom. Az egyik oldalon a mindenki mas erdekeit nezo igazsagos felszabadito hadsereg, aminek a haborui sem masok, csak az igazsag es torvenyesseg kifejezese, mig a masik oldalon meg a hazajukat vedok is terroristak.
    Ahol az egyik oldalt van a mindent lenezo "csak igazsagot hirdeto" szolasszabadsag, ahol mindenkit lehet sertegetni, mig a masik oldalt van a szelsoseges nezetek, akik csak hazugsagokat terjesztenek.

    Nem is tudom. Szep uj vilag, ahol mindent es mindenkit ellenorizni akarnak es mindenhova benyomul a kapzsi uralkodni vagyo zsarnoksag, amely a herceg feherparipan szerepeben tetszeleg, mikozben szep szarbol szott aranykontost visel.