Persze persze te bohoc, en biztosan azt allitottam, mert kiadtak rengeteg fold lapossagarol keszult konyvet ,azert ma is meg ugy hiszik hogy a fold lapos, mert te ezt kitalaltad.
Biztos nem azt allitottam, hogy voltak olyanok akik ezt allitottak, mikor a draga baratod megjegyezte, hogy ilyen egyaltalan nem volt.
Hogy ide idezzem a kijelenteset vastagon, hogy te is megertsd. "a középkorban nem tanította ezt senki"
Erted te bohoc, hogy egyaltalan nem is tanitottak ilyet. Hat de, voltak akik ezt tanitottak, en meg eyt allitom es peldakent idelinkeltem egy konyvet amiben ezt tanitottak egyetemen. Es meg valami nem ez az egyeltlen ilyen konyv, sot kep.Javaslom az angol kiralyi leveltarban lerajzolt terkepet ami egy korongon abrazolja a fold terkepet 1300-bol, jeruzsalem kozponttal. Persze ha nehez a felfogasod, hogy ertelmezd, hogy ez nem azt jelenti, hogy mindenki igy tett, legyen neked, hiszen te nagyon muvelt vagy, csak par szot nehezedre esik felismerni, mi a kulonbseg akozott, hogy "senki" nem tanitotta ill. voltak "olyanok is" akik ezt tanitottak. :)