• kvp
    #14
    A patch publikus, tehat ha valamelyik gyarto fel akarja rakni a regebbi rendszeret futtato telefonra megteheti. A google viszont nem ad ki biztonsagi frissiteseket a korabbi rendszerre, mivel ennyi erovel a gyartok akar az ujabbat is fel tudnak rakni.

    Tehat a lenyeg, hogy a google javaslata az, hogy minden gyarto frissitse a 4.3-as (es korabbi 4.x-es) telefonjait 4.4-esre, mert a hardverkovetelmeny nem valtozott. Hozzateszem a microsoft sem ad ki regi service pack-ekhez biztonsagi frissiteseket. Az apple sem, ott is csak teljes rendszert lehet frissiteni, tehat vagy felrakja a felhasznalo az uj ios-t vagy nem. A google is ezt mondja, rakja fel mindenki a 4.4-est es kesz. (amenyik gyarto ezt nem akarja megtenni, az a 4.3-asra sem hozna ki biztonsagi frissitest)

    ps: A nevek jo kerdes, de a macosx-bol meg mindig a 10.x-es verzioknal tartunk, tehat minden uj macos az utobbi 14 evben csak service pack volt. (ez persze azt is jelenti, hogy ami bevalt azon ne valtoztass, nem veletlen adtak ingyen a legtobb frissitest)