• Broafka
    végre egy ember, aki kb hasonló véleményen van :D (amúgy nekem még az inception is tetszett), de amit a Batmannel művelt... Most mindenki essen hanyatt Heath Ledger csámcsogós ("realisztikus") Jokerétől... Hát bocsánat, de mi a fenének kell egy denevérruhába bújt képregényhősnek realisztikusnak lennie (holott, szerintem amúgy se lett az, de mind1), nekem Joker az olyan, mint az animációs mesében (Mark Hamil utánozhatatlan röhögésével) és az eredeti Batman sorozat Jack Nicholsonos jokerével...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De ez az interstellar... az első 1 órában nem történik semmi, csak szenvedés. Elméletileg a jövőben játszódik, akkor mi a fene az az 1960-70-es (vagy hányas) robot, szerintem az már akkor is kicsit... érdekes volt (a TARS), habár a közepére már "menő" (inkább nevetséges), de még mindig ő viszi a hátán a filmet. És akkor eltelik nem is tudom 80 év, és az új szuper repülőgép úgy van megépítve, hogy TARS-nak pont van egy kialakított helye :D
    A főszereplő fia amúgy... minek van a filmben? semmi köze a storyhoz, az apát rohadtul nem érdekli, hogy a fiával mi van a film végén (mondjuk idősebb volt a csajnál, biztos tudta, hogy meghalt, de amúgy is), a film szempontjából semmi értelme nem volt, hogy ott volt. Mint a főszereplőnek a Kapcsolat című filmben :D és még sorolhatnánk...