• Broafka
    szerintem a szuperhősös filmek a maguk nemében jók. ez olyan, hogy aki szereti szereti, aki nem az nem. Engem szórakoztatnak. 10-et ugyan nem adnék rájuk, de az az igazság, hogy nehéz eldönteni, egy jó drámában a Remény rabjai 10! egy jó akciófilmben a Terminátor 2 10! Alien 1,2, ezek mind nagyszerű filmek, csak eltérő kategóriájúak.

a Grand Budapest Hotel nagyon jó film, kicsit nehézkesen indul be, de mi, barátnőmmel nagyon jól szórakoztunk rajta (amúgy semmi köze nincs Budapesthez, vagy éppen Magyarországhoz). Az interstellárról én esküszöm, hogy majdnem kijöttem, csak az IMAX tömeg, meg a pénz amit rászántam fogott vissza. Ez a vidéki suttyó ripacs Matthew McConaughey (akit állítólag kicsit normálisabbá tesz a magyar szinkron) a 30 perces drámák, és az a rengeteg nevetséges logikai bukfenc... áhh, nah mind1. Ez is egy Christopher Nolan miatt túlhájpolt film volt.
    Guardians of the Galaxy az úgy... elmegy, szórakoztató, de elég közepes. Kb 6-7-t adnék rá. A többit annyira nem láttam