• Banderas1990
    Nekem kifejezetten tetszett a Nolan-féle Batman. Egyébként sem vagyok nagy szuperhős rajongó, szóval nálam már csak ennyiből is előnyért vált a "realisztikusabb" ábrázolás mód. Ez egyszerűen egy más megközelítés, egy kis kikacsintás és érdemes így is kezelni. Teljesen eltér a többi Batman feldolgozástól (őszintén szólva 1-2 ilyen filmnél vakartam a fejem néhány helyen, hogy mennyire nem veszi komolyan magát). Természetesen nem mindenkinek tetszik, de ettől még szerintem el lehet ismerni, hogy érdekes elgondolás volt. Ez megmarad a hozzám hasonló embereknek, míg a nagyobb képregényrajongóknak megmarad az összes többi (bár, ahogy emlékszem a Clooney-féle változat náluk is kivágta a biztosítékot).
    Ledger alakítása pedig szerintem emlékezetes volt, az általa eljátszott karakter tökéletesen illett a "realisztikusabb" ábrázoláshoz. Ott ébredtem rá igazán, hogy tényleg van tehetsége a színészethez. Kár, hogy többet már nem bizonyíthat.
    Ettől függetlenül Jack Nicholson marad nálam is az első számú Joker, részben talán azért, mert őt láttam először abban a szerepben, valamint a beteg vigyora és könnyed, mégis őrült stílusa beleégett az agyamba :)
    Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.01.14. 19:34:59