• Tinman #7
    1. Ez egy PC, csak kisebb.

    2. Van már és volt is már ilyen nem is egyféle! (Egy időben használtam Foxconn nettop PC-t indie játékokra és 1080p bambulásra a desktop gépen mellett, aztán beláttam, hogy a HDMI kábelt kell csak kulturáltan elhúznom a tévéig, onnantól nem volt szükség másik gépre. Ha rám szakadt volna a bank, nyilván komolyabb "kis" PC-t is vehettem volna, mert volt és van is...)

    3. Ez egy PC, x86 alapon. Az, hogy a Valve a saját kókány OS-vel szeretné, hogy adják a gyártók az egy dolog. Te meg tehetsz rá Win7-et vagy 8-at, mert ez csak egy szaros PC.

    4. ... és pontosan itt bukta be a Valve már az 1. percttől, mert SEMMI újat nem adnak ezzel a PC világnak, maximum egy érdekes controllert, amit meg azért nem biztos, hogy lecserélnek a PC gamerek, mert teljesen jól elvannak a wired/wireless X360 controllerrel, de megoldható már az X1-es is.

    5. Linuxra azért nem szívesen fejlesztenek komolyabb címeket, mert nincs DirectX API. A DX nem az ördögtől való, hanem egy baromi hasznos API, mely nélkül a programozók élete sokkal nehezebb lenne.

    6. Volt szó a Steam Machine áráról is már... VICC. Nem véletlenül, ha mindenből kisebb kell, mely ráadásul nem is termelhet annyi hőt azt nem is annyira olcsó megoldani.

    7. Minél kisebb egy "erőgép", annál zajosabb. A jelenlegi desktop gépem "zaját" elnyomja a tv-m halk "műszerzaja". Innentől nekem ez a szint, ha ennél zajosabb egy gép, az skip/kuka/del/ban/purge/killitwithfire.