Mafia 3
-
Nó végig vittem (még kedden) órát nem tudok 20-22 benne lehet. 4nap szabi alatt végig daráltam. A játékot már letöröltem, de még se tudok szabadulni tőle... a zenék nem engednek :)
Utólag azt mondom, hogy ezt már csak a zenék miatt is megéri megvenni... (nem lehet kivenni belőle őket, egyesével nem akarom töltögetni? meg aztán megvettem játékot akkor járjon legalább ez)
Amennyire egy kaptafa volt a terült foglalás számomra annyira változatos is. Ha akarod egy fejlövéssel elintézed azt az 1 embert és elhajtasz, vagy kitakarítod a helyet megsemmisítesz mindent ellopod a pénzt és még több kárt okozol. Minden területen más más üzlet ment.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vitó csatlakozott másodiknak, neki adtam 1 területet utána Burknak, haiti kiscsaj meg folyamatosan lázadt, volt hogy Vito 3 burk 1 terület :D csaj 0, utána megint burk kapott csaj erre bedurcázott. Rám küldte a kivégző osztagot, kaptam egy feladatot hogy rendezzem vele a dolgokat (nem feltétlenül megölni, odamentem persze lőttek.... így őt kivégeztem.) Végén ha már megdolgoztam érte, itt nem hagyom a várost a keselyűknek... Vitó számomra a végére elég unszimpatikus lett, aki saját malmára hajtja a vizet, de végül életben hagytam őket. Viszont egy dolgot nyitva van még számomra...
Mikor kaszinóból kijöttem megjelent az öreg Leo Galante, aki elmondta hogy mi a felállás... az üzletnek mennie kell, de a részét leveszi... itt vagy lelépek a városból, vagy visszamegyek Vitoékhoz. Visszamentem és elfoglaltam a trónt :) kiterjesztették a birodalmat ez szép és jó, de Leo Galanete ehhez mit szólt? Itt látok egy lehetőséget a folytatásra....