tomboy013#4
Kíváncsi vagyok a te kifinomult ízlésednek mi a jó film :D
Szerintem ezek a szuperhősös filmek legalább szórakoztatók. Nem pedig nyomasztó hanglatú, az emberek lelki nyugalmát megzavaró pszicho szarságok. Lehet rajtuk nevetni is, látvány sem utolsó és van azért mindegyiknek valami elfogadható sztorija is. Egy film azért van, hogy szórakoztassa az emberek nagy részét és ebben első osztályú az Avanger is és a többi Marvel film is. Ezek szerintem azoknak jók akik ki szeretnének kapcsolni 2 órára mert olyan munkát csinálnak amihez az agyukat is használni kell. Aki monton munkát végez annak például a gondolkodós filmek jobbak lehetnek, mert ott legalább kell használni az agyát nem úgy mint ezeknél. Aki szereti ezeket a filmeket az nem azt jelenti, hogy agyatlan, csak max nincs kedve még film közbe is pörgetni az agytekervényeit. Nem kell ám mindig lenézni embereket azért mert mást szeretnek mint te, ugyanis a film ízlésed alapján semmivel sem vagy több mint bárki más, viszont az intelligenciát tökéletesen jellemzi ha másokat agymosottnak hívsz az ízlése alapján ;) Engem nem zavar félreértés ne essen, csak megjegyeztem, hogy feleslegesen ne csinálj hülyét magadból egy fórumon (van itt már épp elég ilyen ember). De gyanítom ennek a hozzászólásnak is értelmezés helyett támadás lesz a vége, ám ha valami csoda folytán mégsem akkor minden tiszteletem a tiéd ;)