• NEXUS6
    #119
    Azért ez nem ilyen szimplás ám ez!
    A rencerváltáselött sem azért tartoztunk a russzkikhoz 40 évig mert olyan erős volt a ki tud többet a Szovjetunióról iskolai versenyek kulturális hatása, hogy az egész ország odacuppant. Hanem mert a II. VH során Teheránban, Jaltán, meg Podzdamban Sztálin, Churchill, meg Roosevelt bácsik, valamint az utódjaik a szalvétáikon az ebédnél Risket jáccottak és kishazánk sajna a vadállat grúznál maradt. És ez bizony már így megy a nagy és Igazságos Mátyás óta, aki nem a Rákosi. Jöttek a törökök, a labancok, a románok, a russzkik. 500 éve nem tudunk magunktól területet szerezni, csak ha valaki ad, pl a németek a bécsi döntések által. Aztán szophattuk a faszukat a VH végéig, amiután büntiből szophattuk az orosz dákót és most örülünk hogy Uncle Sam is végre a szánkba ad már valamit, de nem csak burgert, hanem kemény hot dogot is!
    Szal ennyit a karmikus kulturális vonzalmakról. Churchill rendezési tervében szépen összecsapott volna Ausztriával, meg a délnémet területekkel bennünket, mert szerinte annyira bírjuk egymást.

    Az oroszokat meg megint úgy sikerült összerogyasztani, mint a rendszer váltás előtt, hogy mikor már azthitte mindenki, hogy olyan drága lesz már ezentúl mindörökre a benzin, hogy jön a Medmeksz korszak, egyszercsak az USA levitte az olajválság előtti szintre az árakat, amitől a maci luftot rúgót és dobott egy olyan hátast, hogy azóta is angyalkázik a hóban.

    De az egészben tudod mi a szopás a nyugatnak? Csak az, hogy eddig a shanghaji fijúk a délkínai tengereken szkanderoztak egy hordó olajért a Fülöpökkel, a Vietekkel, meg még vagy 3 másik nemzettel. Most hogy a nyugat volt szíves berogyasztani az oroszokat megvesz őket kilóra, olajostól, ásványikincsestől, meg olyan hadtechnikai fejlesztésesetől ami a russzkik pénzhiány miatt eddig nem tudtak rendszerbe állítani. Szal spóroltunk nekik 10 évet, hogy átvegyék a Mr Universe címet.
    Mi meg megnyerjük Ukrajnát az összeomló gazdaságával, a randalírozó neonáci bandáival, meg Csernobillalal, meg 4 Mrd $ tartozásával Ivánék felé egyetemben.

    Kúúúúl ;)