• Tinman #11
    Szerencsére ezt rajtad kívül baromi kevesen látják így.

- TR 1 - letoltva többször is... még talán N-Gage-en is :-D
    - TR 2 - letolva, megmondom a frankót, eléggé megküzdöttem vele anno.
    - TR 3 - letolva, nagyon halvány emlékeim vannak róla, azt tudom, hogy kicsit ellaposodott ez is.
    - TR 4 - 2-3x is nekiestem és szégyen szemre mindig jött valami más, meg kicsit leül a közepe felé. Őrizgettem a mentést is, de aztán csak nem folytattam, de fogom...
    - TR 5 - nagyon keveset játszottam vele, de amit láttam belőle az tetszett.
    - TR 6 - ezzel pár órácskát toltam mikor megjelent, de röhejesen bugos volt, talonban van.
    - TR: Legend - Kicsit Uncharted feeling. Egyszerű, mint a faék, de maximálisan jó kikapcsolódás. 2x is letoltam anno, annyira kikapcsolt. (HOPPÁ már itt elkezdődött ám a TR megreformálása;-)
    - TR: Annyiersary - letolva. Nagyon jól sikerült "rimék" és azért van benne elég sok változtatás ahhoz, hogy szinte teljesen külön élményként kezelem.
    - TR: Underworld - +DLC-k is letolva (X360). Na ez még most is kissé bugos, viszont van hangulata, látványos, jók a DLC-k (kissé nehezek is!), eléggé szerettem.
    - Lara Croft and the Guardian of Light - letolva, nagyon tetszett, szerettem!

- Tomb Raider (2013) - kilóra bekajáltam. Nagyon féltem tőle, hogy hiányozni fog a nagyon hc platform téma belőle, de igazából nem hiányzik. Nagyon tetszett a survival hangulat, jók és látványosak voltak a harcok, olyan helyszíneken jártam melyeket sosem feledek és 100%-ra kimaxoltam (nem achi szempontból).

A legjobb dolog ami a TR szériával történhetett az a Tomb Raider 2013. Mondom ezt úgy, hogy sokáig én is kötöttem az ebet a karóhoz a klasszikus részek kapcsán, de rájöttem, hogy gyönyörködni és közben remekül szórakozni/izgulni sokkal jobban szeretek, mint frusztrálva kínlódni.