Sim City Buildit
 • Árnyvadász #18
  Tegnap értem el a 34. szintet. Megjelenés óta játszom vele. Hétköznaponként este, hétvégén napi két alkalommal. Jelenleg 263 ezer a lakosságom, ezzel napi szinten majdnem 15 ezer a bevételem csak adókból. Ha eladok árukat vagy építkezem, akkor ez felugrik napi 20 ezer körülire. Ma este fogom megépíteni a repteret. Ehhez 260 ezres lakosság kellett és utána 120 ezerbe fog kerülni a megépítése, de most van 102 ezrem és estére ezt már ki tudom pótolni. Nekem is bejött a játék.

  Nagyjából a beépíthető terület 60% már betelt. A raktár kapacitásom jelenleg 150 férőhelyes, azt hiszem ezt nem is fogom már tovább növelni. Jelenleg az építési területet kell bővítenem, mert a meglévők tele vannak. Gyűjtöm és vásárlom a szükséges alapanyagokat és hétvégére már úgy vélem lesz belőle valami. Az épületeim 90%-ban felhőkarcolókból állnak a maradék folyamatosan fejlődik.

  Rengeteg parkot tettem le, építettem focipályát, iskolákat, szórakozóhelyet és buszgarázsokat is. Kulcsokat alapvetően a hajózásból szerzem, de Dr. Vu által idézett katasztrófákból többet lehet megszerezni.

  Építkezésnél csak arra kell figyelni, hogy a rendőrség-tűzoltóság-egészségügy hármas lefedje a telkekre épülő házak területét és ha ezek fejlődnek, akkor az utat is fejleszteni kell idővel. Illetve legyen helye a parkoknak és egyéb általában kulcsokért megvehető, populációt emelő épületeknek. A gyárakat és egyéb létfontosságú épületeket, mint áramtermelés, szemétégető, szennyvízfeldolgozó, idővel érdemes olyanra cserélni, ami egyáltalán nem okoz szennyeződést. Persze ehhez pénz kell, de ahogy nő a lakosok száma, a napi adókból ez megoldható lesz.

  Még nem fizettem benne semmiért és nem is tervezem. Minden kivárható szerencsére, csak türelmesnek kell lenni. Ha a repterem megépül, elkezdem a japán negyed felépítését.