A Last Year egy 5 az 1 ellen elven alapuló aszimmetrikus multiplayer horrorjáték.
-
Kaixo #12 Március 26. Multiplayer update
Az elmúlt hónapokban ahogy a játék fejlesztői sem voltak túlságosan bőkezűek az infók áramoltatásával, úgy én sem törtem magam, hogy írjak bármit is a Last year fejlesztéséről.
Annyit azért hozzátennék, hogy nem telt el úgy a 2015-ös év, hogy ne kaptunk volna valami újdonságot a fiúktól. Az más téma, hogy erről nem írtam, de ezt most több hónappal később pótolom végre.
Íme:
Amikor a legtöbb ember az új esztendőt várta, akkor rukkolt elő James pár újdonsággal.
Megtudhattuk, hogy az elmúlt pár hónap extrém mozgalmas volt, új embereket vettek fel a csapatba, új irodába költöztek....
Ami minket érdekelhet ezekből azok a következő dolgok:
- A steam integrációnak köszönhetően már létre tudnak hozni lobbikat, amelyekbe csatlakozhatnak mások és hostként játszmákat is lebonyolíthatnak. A felhasználói felület még nem végleges, de egyelőre így néz ki a menü.
-
- Alaposan tesztelik a játékmenetet, a szabályok és egyéb alap dolgok programozásával vannak elfoglalva, mint például az életerő és állóképesség rendszerének beépítésén fáradoznak.
- Ezen a képen maga a játék látható, amint éppen a Steam Broadcastingot tesztelik vele.
Feltűnik az egyik gyilkos:
A Strangler (folytogató) nevű karakter elkészítésével majdnem készen vannak, természetesen ez sem végleges még.
Ugyanakkor csupán az arcán nincsenek még textúrák. Ezen még dolgoznak.
A Strangler ugyan gyorsabban képes mozogni, ami az erőssége is, mint más gyilkos karakterek a játékban, ugyanakkor könnyebben sérül mint a többiek és kevesebbet is sebez a túlélőkön.
Ezen kívül még egy koncepciós rajzot láthatunk a safe roomról:
Lényegében ennyi lényegi információt tartalmaz a December végi update.
A fejlesztőknek igyekezniük kell ha tartani akarják a novemberi megjelenési időpontot.
Utoljára szerkesztette: Kaixo, 2016.03.26. 09:46:27