Fernandooo#27
A tévé csatornák létezése korunkban már egyfajta anomália. Számomra érthetetlen szokás, én nem is művelem, és ha nem lenne a gyerekem meg a párom, tévé előfizetésem sem lenne, mert nulla percet töltök el ilyesmivel. Nincs értelme. 10 percenként 8 perc reklám, megvágott, megcsonkított filmek, újraszinkronizálás, ami törvényszerűen rosszabb, mint az eredeti. Ezek a néhány évvvel ezelőttről megmaradt emlékeim erről a mocsokról, amit kereskedelmi televíziózásnak neveznek. Nekem sokkal kényelmesebb, ha én magam kiválasztok egy filmet, szépen leülök, és megszakítások nélkül megnézem. Miért nem ezt csinálja mindenki? Számomra hihetetlen és felfoghatatlan, hogy emberek tömegei tévécsatornákat néznek. Olyan ez, mintha valaki az autók korában lovaskocsival járna...
Ja, és nem kell jönni azzal, hogy csúnya letöltő vagyok. Tessék megfizethető áron adni a filmeket, digitális formátumban, és máris nyitom a pénztárcámat minden hónapban, mint a kisangyal. Idejétmúlt, optikai lemezeket kiröhögöm, áraikat meg pláne. 500 ft/film és havonta veszek huszat garantáltan. De amíg le akarnak rabolni a több ezer forintos nevetséges árazásaikkal, addig teszek rájuk magasról. Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.24. 00:00:26