• fapapi
    #92
    Rég volt már ebben a témában mozgás, de megosztom véleményem.
    Lehet én vagyok WP-fun, de nekem nincs problémám a telefonnal.

    MŰKÖDIK!
    Azt teszi ami a dolga!
    Sikeres lesz a WP ez kétségtelen, mert egyre többen jönnek rá, hogy az androiddal szerelt készülékekbe az világ összes procija és ramja sem elég a hiba mentes futáshoz. Legalábbis gyári rommal soha, a főzöttek stabilitásáról meg ne is beszéljünk (bár többször stabilabb egy főzött rom mint a gyári)!
    Akkor is kifagy, megáll, meghal, ha egész nap rá sem néztél. Ja vagy ha nem néztél rá egész nap lehet le van merülve?!
    Nincs olyan alsó és közép kategóriás androidos telefon a ami kenterbe verné a 20.000 Ft-os Lumia 520-as készüléket megbízhatóságban, de belevennék jó pár felsőkategóriás gyártót is.
    Addig ne ugasson senki, amíg nem használt WP-t. Nekem viszont van több éves tapasztalatom az androiddal, és csak addig voltak jók, amíg a dobozban volt kikapcsolt állapotban.

    Lehet jönni azzal, hogy nincs rá elég fingós program, és ezermillió rosszabbnál rosszabb játék, és egyéb alkalmazás.
    De ez engem személy szerint nem érdekel. TELEFONÁLNI tudok, böngészni tudok, voip programok futnak. Az-az ócska Lumia 520, 1 év használat után sem fosta össze magát, 2 napot bír az aksi nem fagyott még egyszer sem meg, WP 8.1 fut rajta és a hírek szerint a 10-et is megkapja.
    Androidon meg fohászkodhatsz bárkinek, soha a büdös életbe nem fogod megkapni a legújabb szoftver frissítést, a csúcskategóriás telefonodra SEM! Nézz meg egy 1-2 évvel ezelőtt megvásárolt androidot, milyen verzió van rajta, mi a legújabb, és sírj!

    Ha androidot veszel pár hónapra veszed, a WP- évekig menni fog!
    A környezetemben rengeteg ember cserélte le az androidot WP-re. SENKI az ég egy adta világon nem mondta, hogy megbánta volna (bár biztos akad ilyen is, de ez max 100 emberből 1db).

    Nem azt mondom, hogy nincs benne hibás készülék, az egyik barátom is belefutott, de nem javítgatni próbálták, hanem CSERÉLTÉK a készüléket, azóta boldog WP tulajdonos.
    A sok elvakult androidosnak meg kívánom, soha ne kerüljenek annyira szorult helyzetbe, hogy a telefon az életed kellene hogy megmentse, de az a fránya tárcsázó kifagy, nem tudsz telefonálni, aztán még szopj az aki ki aksi be mozdulattal, majd imádkozz, hogy bekapcsoljon, mert lehet a boot ba lemerül, és várakozz, hogy esetleg arra járjon valaki aki képes telefonálni!