MasterMason#23
De mit értesz te demokratikus usa alatt? Szerinted mitől demokratikus az pl, hogy majd félmillió szavazattal kapott több szavazatot Al Gore George Bush-nál és mégis Bush lehetett az elnök? Vajon abban is a demokráciát vélnéd felfedezni, ha a te személyes adataidat kezelné egy titkosszolgálat az alapvető magánélethez való jog megsértésével? Titkos börtönökben való kínzások az alkotmány vagy a nemzetközi jog mely részéből merítették az amerikai politikusok? Esetleg szerinted az a szabad piac, hogy az adófizetők pénzéből 700 milliárd dollárral stafíroznak ki magánbankokat?
S mielőtt még félreértés lenne, az amerikai embereket én szeretem még akkor is ha a nagy része egyébként butácska, de ott sem annyira, hiszen pl a legutóbbi választáson pont az emberek 60%-a nem ment el szavazni, mert tele van a tökük a világ legképmutatóbb a wall street-i oligarchák által futtatott politikusokkal.
Senki nem beszélt most itt egyébként a melegekről, nem is értem, hogyan keveritek azt ide. Neked is ajánlanám az oscar díjas és amerikában élő Oliver Stone tíz részes dokumentum filmjét amerika elhallgatott történelméről, amelyben a mai politikai vezetésük is szerepet kapott, és amelyben lerántja a leplet a világ legalantasabb politikai gengszterizmusáról. Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.19. 15:08:37