• CairoJack
    Számomra meghökkentően jó lett ez a trailer azok után, amiket eddig láttunk a filmről. Színvonaltalan plakátok, semmitmondó forgatási képek... ezzel szemben ez most nagyon tetszett.
    Én már a 4. résztől is azt vártam, hogy egy a "klasszikus jövőben" játszódó rész lesz, olyan látványvilággal, amit anno Cameron megálmodott. HK-k, terminátorok, Westinghouse plazmafegyverek, a sötétség leple alatt zajló csaták. Ez az, ami zseniális volt - még ha csak 1-1 percre is - az első két részben, és amiből semmit nem adott vissza a 3. rész, és főleg a negyedik, aminél külön szégyen, hiszen az már a jövőben játszódott jóval az ítélet napja után.
    Ezzel szemben úgy fest az új filmben bőségesen lesz benne részünk, és ami még EXTRA durván tetszik, hogy nagyon úgy fest, hogy végre láthatunk pár képkockát a "Victory Day"-ből, a napról, mikor az emberiség végleg visszaverte a Skynetet. Minidig is kíváncsi voltam, hogy hogyan, miként győzték le a gépek istenét, de erről soha nem találtam könyvet, vagy leírást. Talán most. Naaaaagyon izgi.
    Jó lenne a Swartzi nem adná a nevét egy újabb kolosszális és színvonaltalan hülyeséghez, mint az előző két filmje (vagy akár az előző 2 terminátor film). Vajon az öreg ezzel a filmmel tényleg "visszatér" (már a komolyan vehető kategóriába)?? :)